Uloguj se

Teen to teen

30. 06. 2015. 11:01   >>  11:09 Autor: FILIP GOLIĆ, GIMNAZIJA TAKOVSKI USTANAK IZ GORNJEG MILANOVCA

Lidija, Valentina i Milica - Zvezde Granda pred kojima je budućnost

One su mlade, simpatične i talentovane. Svoju slavu stekle u najvećem muzičkom takmičenju na Balkanu, u Zvezdama Granda. Osvojile su odlične plasmane pogotovu ako uzmemo u obzir da su još tinejdžerke i da je muzički uspeh tek pred njima. Kada pevaju, njihova pesma gađa pravo u srce, a o njihovim nastupima se danima prepričava. One su Lidija Janković, Valentina Kuzmanović i Milica Jokić, buduće Zvezdice.

Od kada pevate?
Lidija: Pevam od malena.
Valentina: Aktivno se pevanjem bavim od svoje devete godine.
Milica: Pevam od svoje desete godine. Idem u muzičku školu ”Kosta Manojlović” u Zemunu gde sviram hornu. Takođe, redovni sam član škole pevanja”Glasovi Nade”.

Da li ste zadovoljne svim svojim nastupima u Zvezdama Granda?
Lidija: Jesam, poprilično. Ali uvek kažem da može bolje.
Valentina: Da, zadovoljna sam. Mislim da sam postigla veliki uspeh s obzirom da imam 13 godina. Uvek može bolje, a ja se nadam da će tako i biti.
Milica: Zadovoljna sam. Dobijala sam odlične komentare.

Koji nastup je za vas bio poseban i zašto?
Lidija: Nastup koji bih izdvojila je duel sa Valentinom Kuzmanović. Tada sam pevala pesme koje su moj fah i u koje sam bila sigurna.
Valentina: Prvi nastup mi je poseban, jer tu sam bila svoja, dala sam sve od sebe, i naravno dobila predivne komentare žirija. Ne kažem da su ostali bili lošiji ali nekako prvi nastup je ostavio najjači pečat.
Milica: Prvi nastup u Zvezdama Granda mi je bio poseban zato što je to za mene bilo nešto novo. Do tada nisam znala kako će sve da izgleda. Dobila sam vrhunske komentare i titulu najbolje te večeri.

Da li jedna drugu smatrate konkurencijom?
Lidija: Ne, zapravo ih volim.
Valentina: Ne smatram ih konkurencijom. Tokom takmičenja smo se dosta zbližile i mogu reći da smo dobre drugarice, koje podržavaju jedna drugu.
Milica: Mi smo super drugarice. Za sad se ne smatramo konkurencijom, još smo mlade i ovo je za nas jedno veliko iskustvo i zabava.

Čija podrška vam mnogo znači?
Lidija: Moje porodice.
Valentina: Najvažnija mi je podrška mojih roditelja i sestara. Oni su tu uvek uz mene i hvala im na tome. Moram da spomenem moju tetku Slađanu koja mi je takođe velika podrška.
Milica: Podrška porodice, naravno.

Kada porastete, volele biste da budede kao koja pevačica?
Lidija: Volela bih da budem kao Svetlana Ražnatović.
Valentina: Priželjkujem karijeru Marije Šerifović.
Milica: Kad porastem želela bih da imam karijeru kao Ceca.

Ko ti je omiljena pevačica?
Lidija: Ima ih više, ali Ceca je ipak ta koja mi se najviše dopada.
Valentina: Imam dosta omiljenih pevačica tako da ne bih mogla da izaberem jednu. Nabrojaću nekoliko:Marija Šerifović, Vanna, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Vitni Hjuston
Milica: Što se tiče naše muzike, omiljena pevačica mi je Ceca, a od strane muzike omiljena pevačica Rijana.

0

Povezane vesti

0 Komentari
Ostali komentari